14. října 2018

Strážnice (okr.Hodonín) - zámecký park 13.10.2018


V sobotu 13.10.2018 jsem se vydal na foto výlet a jedním z navštívených míst byl i zámecký park ve Strážnici, kde jsem se pokoušel zachytit krásy letošního podzimu.
Pořád se snažím dostat na fotografii to, co vidím v reálu, ale stále se mi to úplně podle představ nedaří. Přesto doufám, že výsledek mého snažení není úplně marný a rád bych vám něco z toho představil v dnešním příspěvku.

Strážnice (okr.Hodonín) - zámecký park 13.10.2018


























A to by bylo pro dnešek vše. Doufám, že se vám tento výběr líbil......


P.S: Všechny pořízené fotografie (a ve větším rozlišení) můžete najít v galerii, která se nachází ZDE

4 komentáře:

  1. To je krása, jak se barvy podzimu odtážejí ve vodě. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kvůli tomu jsem tam jel,ale vody bylo málo! To letošní sucho se podepsalo i tady. Ale procházka to byla parádní!

      Vymazat
  2. Jéžiš, ta předposlední je mňamková! Taky jsem byla v sobotu na výletě fotit a měla jsem přesně ten samej pocit co ty. Ostatně když fotím stromy mám ho pokaždý. To si přeju aby už ty foťáky uměly fotit 3D. Jinak jsem tála celou cestu, protože ty barvy v krajině byly nádherný a já si vybrala Zemskou bránu a Neratov. A vlezla jsem do kostela Jana Nepomuckého na zbytku Vrchní orlice. Takže cesty mezi buky a do toho sluníčko. No byla to nádhera!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje milované Orlické! Rád bych se na ta známá místa vydal i v tuhle dobu,to musela být podívaná!!! Už se těším na tvoje fotečky !!!

      Vymazat

Pokud nejste součástí Blogger komunity, tak prosím do komentáře uveďte jméno či přezdívku, abych věděl kdo mi zprávu zanechal. Děkuji