27. listopadu 2020

OMLOUVÁM SE

  • OMLOUVÁM SE VŠEM NÁVŠTĚVNÍKŮM, KTEŘÍ NAVŠTÍVILI MŮJ BLOG ZA ÚČELEM SHLÉDNUTÍ STARŠÍCH ČLÁNKŮ ZA TO, ŽE V TĚCHTO ČLÁNCÍCH CHYBÍ FOTOGRAFIE. 

Jedná se o problém, který vznikl po převodu příspěvků z původní (již zaniklé) domény. Na odstranění těchto nedostatků usilovně pracuji, ale jedná se o přepracování více než pětiset článků, a to zabere opravdu spoustu času, kterého se mi momentálně nedostává. Přesto slibuji, že se pokusím všechno upravit v co možná nejkratší době


  • OMLOUVÁM SE I PRAVIDELNÝM NÁVŠTĚVNÍKŮM ZA TO, ŽE MINIMÁLNĚ DO ODSTRANĚNÍ VÝŠE UVEDENÝCH PROBLÉMŮ NEBUDU ZVEŘEJŇOVAT NOVÉ PŘÍSPĚVKY.
Přijde mi totiž nefér, že zhruba 50-100 lidí denně, kteří navštíví můj blog z různých vyhledávačů, nenajde u článků fotografie. Neříkám, že všechny příspěvky jsou světoborné, ale je to přeci jen výsledek mé tvorby a tu bych chtěl mít v pořádku. Pokud budu přepracovávat starší články, tak na nové určitě nenajdu dostatek volna, proto tedy tahle moje volba.


Jestli budu mít po přepracování těch pětiset článků ještě chuť pokračovat v blogování opravdu netuším. V poslední době jsem procházel docela velkou tvůrčí krizí a tahle situace mě rozhodně nepovzbuzuje.

ROZHODNĚ ALE BUDU NADÁLE FOTOGRAFOVAT VŠE, CO SE MI LÍBÍ !
Pokud by jste chtěli sledovat všechny moje foto novinky, tak vás srdečně zvu na svoje Facebookové stránky, které jsem pojmenoval Frypatova tvorba (dříve Frypatův blog).  Tam hodlám vkládat odkazy na všechny novinky jak z blogu, tak ze Zoneramy. 

Facebookové stránky  Frypatova tvorba najdete ZDE
Fotogalerii na  Zoneramě najdete ZDE

NA VAŠI PŘÍPADNOU PŘÍZEŇ SE MOC TĚŠÍM !!!

MĚJTE SE KRÁSNĚ !!!

17 komentářů:

  1. Se ti nedivím. Já nic doplňovat už nebudu, u mě jde asi tak o třikrát víc článků než u tebe. Navíc ani nevím co tam za fotky kde bylo. Jedině snad že bych to doplnila jen u prvního článku, ale to se ještě uvidí. Zatím pořád si říkám, že to je třeba nějaký renonc na straně bloggeru, protože lidem zmizely i nové fotky, které už neměly se zánikem b.cz nic společného.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu doufat, že opravdu půjde o ten renonc bloggeru, protože všechny články určitě neopravím. Už jsem jich pár našel, ke kterým nemám v archivu fotografie. A to teprve začínám!
      Na mém blogu zmizely pouze fotky z článků převedených z b.cz

      Vymazat
  2. Nemáš se za co omlouvat,ale chápu tě.
    Mně zmizely fotografie z roku 2016 a možná něco 2017,ty jsem si převáděla z blogu.cz na blogger.Já spíše ty příspěvky časem smažu,obnovovat je už nebudu.Nemám na to trpělivost a nevydržím dlouho sedět u počítače.
    Přeji Ti ať se daří.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitusko, na grafice to také promazavám, když nevím přesně, co tam bylo. Jinak při chvilkách opravuji články.

      Vymazat
    2. Nejvíc práce jsem dal právě do těch starších příspěvků, kterým teď chybí fotky. U některých článků jsem měl dost problémů zajistit podklady, některé jsem zpracovával třeba i dva týdny. Nechci tu práci jen tak zahodit

      Vymazat
  3. Patriku, takových je nás víc. Už jsem tento problém řešila na jaře a teď je to tu znovu. Nejsem si jistá, zda budu ty fotky znovu nahrávat. Tolik času rozhodně nemám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S volným časem jsem na tom opravdu špatně a proto vím, že mi ta oprava bude dlouho trvat. Rozhodně to ale budu chtít udělat, je to kus mého života

      Vymazat
  4. Milý Patriku, řěším právě stejný problém na grafice, kde bylo 899 článků. A tam šlo převážně o obrázky. Když jsem to zjistila, málem mě trefil šlak. Naštěstí jsem cestovatelský blog začala psát znova a články mám všechny překopírované do Wordu. Tato ruční záloha mě tenkrát stála zánět ramenního svalu. Držím ti palce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc! Už jsem s tím začal a je to opravdu složité.
      I tobě přeji hodně úspěchů opravách

      Vymazat
  5. Držím palce a přeji hodně trpělivosti. I mně většina fotek zmizela, dávám to postupně dohromady po večerech, nejdříve podle tematických priorit (Japonsko, Lefkada, Praha) a teď to doplňuji systematicky zpětně do minulosti (ale jsem teprve u roku 2016). Naštěstí jsem si před zrušením blogu udělal wordovské zálohy všech článků i s fotkami, ze kterých je možné vše zrekonstruovat. Jen jsem si myslel, že do těch záloh se podívám jen semtam ve zcela výjimečných případech, a ne, že hned po čtvrt roce budu obrovité zálohy projíždět skrznaskrz.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za podporu a i tobě přeji hodně úspěchů v obnově článků!
      Já na tuto adresu přesunul blog mnohem dřív, než B.cz skončil a tím pádem jsem žádnou zálohu nedělal, protože mě tenkrát vůbec nenapadlo, že by mohli zrušit Galerii. O to to mám teď při obnově těžší a už vím, že některé články do pořádku vůbec nedám. A při rychlosti 2-3 články za volný večer mám celý příští rok co dělat. Ještě že fotografie vyvolávají vzpomínky, protože jinak bych to asi neobnovoval, a celý blog bych navždy zrušil

      Vymazat
  6. Patriku, nemáš se za co omlouvat, není to Tvoje vina.
    Když jsem se o zmizení starších fotek dověděla, chvíli mě omývali.
    Bohužel nemám sílu a energii fotky do článků doplnit. Mám je sice na externím disku, ale při počtu více jak 2 tisíce článků, je to "práce pro vraha".
    Dal mi zabrat převod článků do 16.8., protože všechny se nepodařilo přenést, bylo jich moc. Makala jsem na tom celé dny asi týden. Opravdu nemám chuť to znovu podstoupit nyní s fotkami.
    Přeji Ti hodně sil a štěstí při opravování starších článků.
    Přeji krásný adventní čas. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc za podporu!
      Omluvu jsem myslel hlavně pro ty návštěvníky, kteří na blog zavítali pro zájem o nějaký článek a ten bohužel není v pořádku. Chtěl jsem jim to nějak srozumitelně vysvětlit.

      Vymazat
  7. Patriku, jsem na tom úplně stejně jako ty a jako ostatní. Fotky doplňovat nebudu, maximálně jsem k některým článkům přidala odkaz na zoneramu, kde jsou fotky, které ve článku chybí. Na blog občas něco vložím, ale abych řešila problémy, které nám způsobil blog.cz jako "odměnu" za to, že jsme mu mnoho let dělali našimi fotografiemi reklamu a zvyšovali návštěvnost, to už dělat nebudu. Nejsem otrok blogování, mám i jiné zájmy a na prvním místě mám zdraví. Proto nebudu sedět celé hodiny u počítače, ničit si páteř a oči a opravovat to, co jsem nezavinila..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkouším se s tím vypořádat, ale je to vážně na dlouho. Taky nechci být otrokem blogu, ale pořád jsou pro mě moje články kusem minulosti a tu chci mít v pořádku. Spíše uvažuji o tom, co bude, až ty opravy dokončím. Zatím na nějaké pokračování nemám vůbec chuť

      Vymazat
  8. Přišla jsem popřát krásné a pohodové sváteční chvíle prožité hlavně ve zdraví.🎄🔔

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc !!! I tobě přeji do nového roku hlavně zdraví a štěstí

      Vymazat

Pokud nejste součástí Blogger komunity, tak prosím do komentáře uveďte jméno či přezdívku, abych věděl kdo mi zprávu zanechal. Děkuji