14. ledna 2020

V krajině u Vážan nad Litavou 3.1.2020

Dnes vám chci ukázat poslední záběry z mlžné procházky, které jsem pořídil 3.1.2020




Na rozdíl od focení v okolí Křenovic a Hrušek, které jsem vám ukazoval v minulých příspěvcích, jsem se u Vážan nad Litavou příliš nezdržoval. Ne, že bych to tu neměl rád, nebo že by tu nebylo co k focení, to rozhodně ne, ale měl jsem v nohách už něco kolem patnácti kilometrů a začínal se zvedat vítr, který dost znásoboval mráz, co to dopoledne panoval. Navíc jsem slíbil, že doma budu na oběd a tak mi moc času na focení už ani nezbývalo. Rozhodl jsem se proto, že vyfotím jen to, co budu mít přímo při cestě a tohle z toho vzniklo....

U Vážan nad Litavou 3.1.2020


















A to by bylo z poslední etapy mého mlžného výletu zhruba tak vše. 

Domů jsem dorazil chvilku po dvanácté polední, v nohách jsem měl 16 kilometrů, ale byl jsem velice spokojený a pozitivně naladěný. 
Doufám, že se něco z toho přeneslo i do mých fotografií, a že vás alespoň něco z toho, co jsem ten den nafotil, zaujalo...


P.S: Všechny snímky z krajiny u Vážan nad Litavou ze dne 3.1.2020 najdete uložené v galerii, která se nachází ZDE




10 komentářů:

  1. Tedy v teple se na to kouká krásně! I když dneska je venku pěkně hnusno. Fouká, šedivo je ... nic krásného. Celá tahle série se ti moc povedla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás je hnusno,šedivo a kolem nuly už delší dobu.Na podmínky, při kterých jsem toto fotil, můžu jen s láskou vzpomínat! A na Šumavě prý dneska naměřili +15 !!!

      Vymazat
  2. Naskytly se ti hezké pohledy od cesty a parádně jsi je zachytil. Letos se ty mrazíky u nás nechtějí nějak objevit a já bych si je tak přála nafotit. .o)
    Hezký večer. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba se nám ještě tuto zimu nějaké objeví, vždyť je teprve půlka ledna! Ale ruku do ohně bych za to nedal,je to s počasím čím dál horší. Každopádně budu držet pěsti,ať se ti zadaří !!! Já má pro letošek asi splněno

      Vymazat
  3. Stačí trocha jinovatky a jak to hned vypadá ziměji. Parádně jsi to zachytil:-)
    Přeji krásné dníky.:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl to zatím jeden z mála dnů, kdy to u nás letos vypadalo zimně. A to jen díky té namrzlé mlze!
      Jsem rád, že jsi se zastavila a že se ti fotky líbí !!!

      Vymazat
  4. Nádherné fotky. Jak ta cesta krásně vynikne v pocukrované krajině. Mrznoucí mlha dokáže ozdobit krajinu, ale pozlobit poutníka. Obdivuju, že jsi v tomto počasí tolik našlapal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl to úžasný relax! Hustá mlha vytvářela parádní atmosféru a mráz mě zase nutil k pohybu. Moc jsem si to užil !!!

      Vymazat
  5. Budu se opakovat - paráda! Tohle tedy byla povedená procházka! Krásně se na to kouká, ale klidně bych za tím vyrazila i ven taky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to fajn a jsem rád, že se ti pořízené fotky líbí.

      Vymazat

Pokud nejste součástí Blogger komunity, tak prosím do komentáře uveďte jméno či přezdívku, abych věděl kdo mi zprávu zanechal. Děkuji